Val d'Isère

221203

Efter en uges bygge-rod så er klinikken "up and running". Vi var ankommet til en klinik, der skulle have en ombygning med udvidet briks-kapacitet. Men det var ikke på plads som forventet. Det medførte lidt ærgelse, men det betød også ekstra skitid, da vi alligevel ikke rigtigt kunne arbejde i klinikken.Efter en uges tid var vi dog klar med klinikken, hvilket blev fejret med en reception, hvor indbudte samarbejdspartnere og lokale venner mødte op til en forfriskning.Det var lige i tid nok til Juleugen, der blev ramt af et massivt snefald over adskillige dage. Som det ses på billedet af udsigten fra klinikken er det en nats sne......Vi forventer et par travle uger, men skal nok også selv få tid til at nyde pudderen deroppe... Husk at meget sne giver puklet sne. Det er hårdt for ryggen, hvormed vi kan anbefale et kig ind på klinikken til lidt restitutionsbehandling, hvis ikke man har trænet nok hjemmefra.

Hilsen Anders, Kristina og Jens.
  Alpe d'Huez

291203

Så er sneen faldet og sæsonen 2003/4 er for alvor i gang i de franske alper?

Her er en hilsen og situationsrapport fra Team SkiFys i Alpe d?Huez.

Igen i år befinder Team SkiFys sig i de franske alper. Som sidste år ligger klinikken centralt i byen, ikke langt fra den såkaldte griselift og lige ved siden af Zoo-bar.

Vi har indrettet os i en afslappet og hyggelig atmosfære og ligger en stor ære i at få gæsterne til at føle sig hjemme ? i det hele taget gøre det til en total oplevelse af velvære og god behandling.

Vi kan her i de franske alper tilbyde fysioterapi og behandling på samme høje niveau som i Danmark. Alle medarbejdere på klinikken er uddannede fysioterapeuter. 

Primært bruger gæsterne os til at få massage og udspænding af de ømme muskler efter en hård dag på ski. Mange udnytter også den ekstra tid de har på ferien, og bruger os til at forkæle sig selv med en god gang afslappende massage.

Udover ovenstående tilbyder vi selvfølgelig almindelig fysioterapi.

På ?menuen? i år har vi:

·
Massage
·
 Ryg-behandling
·
 Undersøgelse / behandling
  af nyopståede eller ?med-
  bragte? problemer
·
 Kvalificeret vejledning og
  rådgivning
·
 Udspænding
·
Fodbadsmassage
·
Rabatkort der kan bruges
  individuelt eller deles med
  familie, venner, etc.
· Gavekort til velvære

I starten af sæsonen vil vi være tre fysioterapeuter på klinikken. I højsæsonen øges bemandingen til fem fysioterapeuter, så der skulle være rig mulighed for at finde en tid, der passer netop Dem.

I år bemandes klinikken i Alpe d?Huez af følgende fysioterapeuter:

Mette, Gun, Stinne, Kresten, Simon og Jacob (klinikleder).

Klinikken er åben hver dag fra kl. 8 til 22.

Med ønsket om en god skiferie i de franske alper

Team SkiFys i Alpe d?Huez

Le Floride
Rue du Coulet 38
38750 Alpe d?Huez
Tlf. 0610939750

  Risoul

120104

Her i Ris oul har vi fået en god start på det nye år. Området har masser af sne og masser af sol...den perfekte "tage på ski" kombination.

På Team SkiFys klinikken har vi hjulpet mange med at få "nye ben", så de har fået mere ud af deres tid  hernede i alperne. Det er typisk ømme lægmuskler og lænd, men også "snowboarder arme" og bagdele ser vi en del til. Folk er meget ømme og vil gerne på pisterne igen. Det hjælper vi dem med.

Der kommer mange forskellige nationaliteter på klinikken, hvilket er med til at skabe en ret hyggelig og meget international atmosfære. Vi har både gæster fra England, Holland, Tjekkiet, Frankrig og ja Danmark, så man kan let blive forvirret i mængden af alle de forskellige sprog. Men det hører med til charmen ved at være i det store udland. De lokale kommer også, så man kan let komme til at lægge øre til et par lokale røverhistorier.
Vi har heldigvis ikke tilset specielt mange skader. Folk bliver bedre og bedre til at komme forbi os for at blive klargjort til en ny dag i sneen.

På den måde undgår de den sure tur til lægen for derefter at blive sendt hjem i seng. Dem hjælper vi selvfølgelig også, men det er meget sværre at få dem tilbage på pisten...

Det vi for det meste hjælper folk med er at få mælkesyren og ømheden ud af musklerne og få leddene gjort smidige igen, så de på ny virker optimalt. På den måde får folk langt mere kvalitet i deres skiløb og tid på pisterne, samt i sidste ende langt mere for pengene.

Har man skavanker med hjemmefra, kan vi højst sandsynligt hjælpe med at holde dem på et minimum, så tiden hernede bliver så god som muligt. Man er jo trods alt på ferie, og der er ingen grund til at lade hverdagens problemer fylde for meget!

I er altid velkomne til at kigge forbi klinikken på Hotel Le Morgan, hvis I har spørgsmål eller bare lige vil sige hej. Ellers ses vi nok ude på pisterne.

A bientot
Team SkiFys fysioterapeuter

Rie & Peter


281203


Team SkiFys' s første uge i Risoul er nu vel overstået, og efter julestemningen er det nu Nytårs aften, der står for døren.

Her i Risoul har vi klinik på et middelstort hotel i forbindel-se med en lille træningssal, spa bad og sauna lige midt i byen.
For de af jer der ikke kender Risoul, så er byen en lille hyggelig og let over-
skuelig skiby med alt hvad der hører til af frokost-restauranter i middagssolen og hyggelige "gå i byen" steder til om aftenen. Pisterne er velpræparerede, og den høje trægrænse gør at der er mange træer i området. Det betyder at mange pister går igennem skov, og det har en helt speciel atmosfære over sig. Det kan I roligt glæde jer til. Derudover er det meget vigtigt at have godt med solcreme med, for her er meget sol.

På klinikken er fysiotera-peuterne Rie og Peter parate til at hjælpe jer af med ømheden i kroppen efter en lang dag på ski og give jer "nye ben" til næste dags udfordringer. Eller måske bare en dejlig gang velvære massage for at give sig selv en rigtig god oplevelse ud over at være på ski.

Vi ses i Risoul
A bientot

Fysioterapeuter
Rie og Peter